svg Långavallsgatan 8,
424 57 GUNNILSE
svg Måndag – fredag: 08 00 – 17 00
Lördag: enligt överenskommelse.

Företaget

 • 0

  Projects Completed

 • 0K

  Company Clients

 • 0

  Professional Workers

 • 0+

  Company Awards

9.7

Customer Rating

Full kontroll i varje steg

– fram till ett perfekt slutresultat!

1. Mäta Vår medarbetare kommer hem till dig och tar mått för den skiva som ska tillverkas.
2. Tillverka Samma medarbetare ansvarar för tillverkningen av skivan och att den bearbetas enligt dina önskemål.
3. Montera Slutlig montering görs av samma person som både tagit mått och tillverkat skivan. Vi kallar det tre-stegs-stenkoll.

Full kontroll i alla steg
– fram till ett perfekt slutresultat.

Att hitta en vacker bänkskiva av sten är ingen konst. I varje fall inte för oss på GNS Natursten som har arbetat med massivt stenmaterial sedan 1994 och betraktar Carraras marmorbrott som vår egen hemmaplan.

Funderar du på att använda vacker natursten som bänkskiva i köket, i en fönsternisch eller som tåligt golvmaterial?

Vi på GNS Natursten har specialiserat oss på att tillverka skivor av sten för en mängd olika användningsområden. Vi kan hjälpa dig med allt från figursågade köksskivor och bordsskivor till dekorativa trappor och golv. Allt i vacker och tålig natursten.

Men att välja ut och direktimportera den finaste marmor och granit som Italien, och övriga världen, har att erbjuda är bara en del av jobbet.

Har du väl bestämt dig för natursten finns det mycket att välja på. I vårt välsorterade lager finns minst 45 olika sorters marmor och granit. Det mesta importerar vi direkt från Italien vilket gör att vi kan hålla en attraktiv prisnivå.

Efter snart 20 år i stenbrottet hittar vi de vackraste blocken

 

Från måttagning till montering

Att bearbeta och montera stenmaterial kräver stor yrkesskicklighet. För att du ska få bästa tänkbara resultat, och högsta kvalitet, på ditt stenarbete hjälper vi dig med alla steg fram till monteringen. Vi kommer ut till dig och tar mått, gör mallar, bearbetar stenmaterialet, sköter transporten och monterar skivorna på plats. Ett perfekt slutresultat ger oss nöjda kunder och nya kunder!
Personlig service skrivet i sten

Vi som arbetar på GNS Natursten har lång erfarenhet av att bearbeta natursten och ta fram kundunika lösningar. I kombination med personlig service, hög kvalitet och gedigen hantverkskänsla hjälper vi våra kunder att förverkliga sina idéer.
Kunden alltid i fokus

Vi på GNS Natursten värnar alltid om våra kunder och hjälper alltid till med råd, skötsel av stenar både innan beställning men även långt efter. Vi strävar alltid efter att få kunden att känna sig så nöjd som möjligt.

 

Välkommen att kontakta oss för prisförslag eller frågor. Full kontroll i varje steg – fram till ett perfekt slutresultat!

1. Mäta
Vår medarbetare kommer hem till dig och tar mått för den skiva som ska tillverkas.
2. Tillverka
Samma medarbetare ansvarar för tillverkningen av skivan och att den bearbetas enligt dina önskemål.
3. Montera
Slutlig montering görs av samma person som både tagit mått och tillverkat skivan. Vi kallar det tre-stegs-stenkoll.

Världens ledande byggnad
Corporation

20År av erfarenhet